Vers voer

Door het veel voorkomen van allerlei gezondheidsproblemen bij honden(allergiën, kanker ...) zijn wij op zoek gegaan naar een andere manier van voeren. In eerste instantie zijn we begonnen met geperste brok om uiteindelijk te belanden bij vers voer.

Onze honden stammen immers af van de wolf. Hun spijsverteringsstelsel is identiek aan dat van de wolf en hun gebit is nog steeds het gebit van een carnivoor Ze hebben geen tanden om te malen of te kauwen, maar ze hebben een gebit om grote stukken vlees en bot te snijden, scheuren en hakken.

Rauw vlees en botten bevatten van nature de juiste samenstelling mineralen, vitaminen en enzymen die nodig zijn voor een carnivoor. Bij het samenstellen van de maaltijd wordt er naar gestreefd de samenstelling van een prooidier zo dicht mogelijk te benaderen: dwz 60-70% spiervlees, 15% orgaanvlees, 15-20% bot. Eventueel kunnen groenten en supplementen toegevoegd worden. Je kan ook hele prooidieren (konijn, kip ...) voeren. Vers voer bevat geen chemische toevoegingen of bewaarmiddelen en is glutenvrij.

Wij verdelen :

- vers voer: Darf EKO, Naturis, Dinapet

- geperste brok: Markus-Mühle, Luposan, Lupo Wellance, Dinapet

- gezonde snacks: bullepezen, oren, kophuid, rawhide ...

- Citronel Fris van Cleantex

- produkten van Safe4 Desinfectant Solutions

Wij zijn geen winkel, maar U kan bij ons terecht na afspraak via telefoon (0495/388995) of e-mail (info@diterrameiga.be).

 

 
     
     
     
       
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

 

Di Terra Meiga ~ Goyvaerts-Buytaert Erik en Diane ~ Spartalaan 13 ~ 2980 Zoersel ~ Belgiƫ ~ 0032 495/388995 ~ info@diterrameiga.be